Investitii de Perspectiva

Investitii de Perspectiva

Postat de: admin Ultima actualizare: Joi, 25/07/2013 8318 Vizualizari

Parcul Industrial Cenei, (destinat în special efectuării practicii   studenţilor) - sunt finalizate două proiecte de tip 312 APDRP cu finanţare europeană 70% – pentru edificarea a 2 fabrici - pilot una de mobilier, feronerie şi alte dotări pentru unităţi cu specific didactic şi hotelier (cu finanţarea deja aprobată) şi cea de a doua, pentru o fabrică pilot pentru producerea peleţilor şi bricheţilor. 

Centrul de practică şi recreere din Cenei, care include şi baza sportivă a Universităţii, s-a dat în folosință, contribuind la ridicarea nivelului pentru practică, sport și recreere; centrul de practică include baza sportivă a Universităţii -  proiectul a fost finanțat parțial finanţarea (85%) în cadrul măsurii 313, APDRP.

Centrul de cercetări în celule fotovoltaice – în curs de finalizare construit în cadrul Parcului Ştiinţific şi Tehnologic, finanţat din programul POS-CCE, titular de contract fiind INCEMC.

Centrul pentru tineret amplasat în Timişoara, amplasat în Timișoara, strada Ştefan cel Mare, clădire care se ridică pe terenul Fundaţiei, pentru care s-a obţinut autorizaţia de constructuie, iar din 15.08.2014 au început lucrările de construcţie.

 

Documente atasate

inapoi la top