Servicii Studentesti

Servicii Studentesti

Postat de: admin Ultima actualizare: Joi, 25/07/2013 9707 Vizualizari

Universitatea Ioan Slavici pune la dispozitia studentilor urmatoarele servicii:

- spaţii de cazare pentru absolut toţii studenţii Universităţii şi în limita locurilor ramase libere şi pentru studenţii altor Universităţi;

- spaţiu pentru activităţii recreative (cluburile de la hotelurile  Mara şi Moara cu Noroc);

- organizarea acţiuni de culturale;

- servicii de consiliere;

Serviciile sociale, culturale şi sportive oferite studenţilor de către universitate se realizează prin Direcţia socială (http://www.islavici.ro), Casa de cultură a studenţilor şi Asociaţiile studenţeşti din universitate, care funcţionează în baza unor regulamente proprii (Anexa III.21 REGULAMENT privind organizarea şi funcţionarea Complexului de Cazare al Universităţii "Ioan Slavici" din Timişoara şi drepturile şi obligaţiile specifice ale studenţilor căminişti). Serviciile oferite studenţilor sunt variate, cuprinzând: cazarea în căminele Universităţii, 3 cămine-hotel (www.hotelmaratm.ro,www.hotelmoaracunoroctm.ro, www.hotelmoaracunorocarad.ro ) totalizând cca 500 locuri de cazare; cele 180 camere beneficiază de conexiune Internet super performantă şi televiziune prin cablu, iar din 2009, de frigider şi mobilier nou) şi servicii de alimentaţie publică în cantina restaurant de la centrul Moara cu Noroc Timişoara (www.hotelmoaracunoroctm.ro),) şi culturale realizate atât în universitate cât şi pe baza unor contracte încheiate cu alte instituţii sportive şi culturale. Studenţii sunt implicaţi activ în organizarea şi gestionarea activităţilor legate de buna funcţionare a căminelor şi cantinei, activităţi coordonate de Prorectorul cu probleme social-studenţeşti.

În Universitatea “Ioan Slavici” din Timişoara funcţionează un Centru de Informare şi Consiliere a Studenţilor  Regulamentul de Organizare şi Funcţionare a Centrului de Informare şi Consiliere a Studenţilor). Centrul de Informare şi Consiliere a Studenţilor (CICS) este o structură a Universităţii „Ioan Slavici” din Timişoara (UIS-FIS) cu misiunea de a asigura o cât mai bună informare, orientare şi integrare profesională şi socială a studenţilor. CICS cuprinde; activităţi dezvoltate prin finanţarea din proiectul.

inapoi la top