LIGA UNIVERSITĂȚII ”IOAN SLAVICI” DIN TIMIȘOARA

DESPRE L.U.I.S.:

Liga Universității „Ioan Slavici” din Timișoara este o echipă studențească activă, dedicată promovării valorilor educaționale și culturale în cadrul Universității „Ioan Slavici” din Timișoara. Liga își propune să ofere un cadru de dezvoltare și integrare pentru studenții din diverse domenii de studiu.

Prin intermediul activităților organizate, Liga Universității „Ioan Slavici” din Timișoara vizează să încurajeze schimbul de cunoștințe și experiențe între studenți, să dezvolte abilitățile de leadership. Liga oferă membrilor săi un mediu propice în care aceștia își pot dezvolta aptitudinile, pot participa la proiecte educaționale și pot contribui la viața academică și culturală a universității.

Printre proiectele desfășurate de Liga Universității „Ioan Slavici” se numără ”Eurovision Live din Timișoara”, ”Dăruiește Magie de Sărbători”, activități de 1/8 martie, seri de film, dar și sesiuni de promovare a drepturilor și obligațiilor. Acestea au ca scop facilitarea învățării și împărtășirea cunoștințelor între studenți și profesori, creând astfel oportunități de aprofundare a domeniilor de interes.

Liga Universității „Ioan Slavici” pune de asemenea un mare accent pe implicarea în comunitate și responsabilitatea socială. Membrii ligii sunt activi în diverse activități caritabile și voluntariat, contribuind astfel la dezvoltarea și îmbunătățirea comunității locale.

Liga Universității „Ioan Slavici” din Timișoara este o organizație studențească dedicată promovării educației, culturii și responsabilității sociale. Prin intermediul activităților și proiectelor sale, liga oferă studenților oportunități de dezvoltare personală și profesională, facilitând astfel integrarea în viața academică și comunitatea locală.

BIROU DE CONDUCERE:

Președinte – Onaci Alexandru

Vicepreședinte – Jula Jaqlin

Secretar General – Lăpuște Grațiana

SEDIU:

Etaj 4, sala 404.

SOCIAL MEDIA:

Facebook: Liga Universității ”Ioan Slavici” din Timișoara

Instagram: luis.islavici