Prezentarea Facultatii de Inginerie UIS

Facultatea de Inginerie din cadrul Universitatii Ioan Slavici este singura unitate de învăţământ particular cu pregătire inginerească în  domeniul Calculatoare și Tehnologia Informatiei.

Facultatea de Inginerie  este una dintre facultăţile Universităţii “Ioan Slavici” din Timişoara. Oferta educaţională a Facultăţii de Inginerie este următoarea:

În urma vizitei ARACIS din 14.02.2018 – 16.02.2018 s-a acreditat specializarea Tehnologia Informației, conform hotărârii Consiliului ARACIS în şedinţa din  data de 29.03.2018 (acordarea calificativului încredere).

Universitatea Ioan Slavici pune la dispozitia studentilor laboratoare cu unitati de calcul performante pentru a asigura pregatirea practica în domeniul Calculatoare și Tehnologia Informatiei. De asemenea, dispunem de o biblioteca cu zeci de titluri din domeniu, scrise de cei mai renumiți profesori din regiune.

Cadrele didactice sunt reprezentate de profesori universitari cu titluri de “Doctor” si cu vasta experienta în învățământul superior din mediul timișorean.